EriVäri

Julkisivun maalaus

Toteutamme monipuolisesti vanhojen ja uusien talojen maalauksia.

Meiltä saat täyden palvelun; teemme tarvittaessa mm. lahokorjaukset maalauksen yhteydessä.

Puutalon maalaus

Puuverhoiltu seinä kaipaa huoltomaalausta 10-15 vuoden välein. Usein tämä aikaikkuna venähtää pitkäksi.

Vanhemmatkin pinnat saa kuntoon, mutta edellisen maalin runsas hilseily vaikuttaa väistämättä ulkoverhouksen kuntoon. Myös pohjatöiden määrä kasvaa, mikä nostaa maalauksen hintaan. Ruukaammekin sanoa, “parempi vuotta liian aikaisin kuin vuotta liian myöhään”.

Hoidamme maalin levityksen ensisijaisesti korkeapaineruiskulla, jonka jälkeen perinteinen sivellintyö. Näin maalin menekki on tasaisimmillaan, mikä tarkoittaa parasta lopputulosta. Tämän ansiosta turhia työrajoja ja epätasaisuuksia ei synny, ja useimmin riittääkin vain yksi maalauskerta, vaikka sävy vaihtuisikin hieman.

Paljonko talon maalaus maksaa?

Omakotitalon maalaus maksaa yleensä 3 500-9 000 euroa. Hintaan vaikuttaa muun muassa seinän materiaali, pinta-ala, vanhan maalipinnan kunto, pihan haastavuus, kaiteiden ja muiden lisäosien määrä sekä käytettävä maali.

Tarjoamme työlle 2 vuoden takuun!

Kivitalo ja sokkeli

Tiilitalo ja rapattu talo eivät ole materiaalinsa puolesta yhtä herkkiä rapistumaan. Kivitalon maalauksessa olennaisempaa on ulkonäkö. Vanhakin kivitalo saadaan päivitettyä nykyaikaan, kun seinät ylimaalataan mieleisellä värillä.

Myös sokkelin maalaus luo ryhdikkyyttä talon yleisilmeeseen. Usein perustukset jäävät omaan harmaaseen loistoonsa, mutta meiltä voit tilata sokkelin maalauksen erikseen tai talon maalauksen yhteyteen. Sokkelin maalaus maksaa noin 800-1 300 euroa. Talon maalauksen yhteydessä sokkelin maalaus on hieman edullisempi kuin erikseen toteutettuna.

Maalaus toteutetaan ensisijaisesti korkeapaineruiskulla, jonka jälkeen pinnan tarpeen mukaan telaus- tai sivellintyö. Näin maalin menekki on tasaisimmillaan, mikä tarkoittaa tasasävyistä ja kestävää lopputulosta.

Paljonko talon maalaus maksaa?

Omakotitalon maalaus maksaa yleensä 3 500-9 000 euroa. Hintaan vaikuttaa muun muassa seinän materiaali, pinta-ala, vanhan maalipinnan kunto, pihan haastavuus, kaiteiden ja muiden lisäosien määrä sekä käytettävä maali.

Tarjoamme työlle 2 vuoden takuun!

Urakan eteneminen - Ulkoverhouksen maalaus

Arviokäynti

Ilmainen arviokäynti

Arviokäynnillä kartoitamme maalaustarpeen sekä Teidän suunnitelmat, suunnitellaan tarpeelliset toimenpiteet, ja laskemme sen mukaisen tarjouksen.

Sopimus

Kun olette päätynyt hyväksymään tarjouksemme, naulataan urakka kalenteriin. Sovitaan tarvittaessa tarkennuksista esimerkiksi aikataulun suhteen.

Tiedotus

Maalausurakan toteutuksen lähestyessä olemme yhteydessä Teihin, jolloin pysymme kaikki ajantasalla prosessin etenemisestä.

Talon Maalaus Tuusula

Suojaus

Tarvittavat pinnat, kuten terassit ja ikkunat, suojataan mahdollisten roiskeiden varalta. Emme kuitenkaan sulje ikkunoitanne ja ovianne pressun alle koko urakan ajaksi, vaan tarpeen mukaan.

Pohjatöitä

Pohjatyöt

Huolellisuus pohjatöissä on edellytys lopputuloksen pitkäikäisyydelle. Pohjatöihin kuluu tilanteesta riippuen esimerkiksi homepesu, hilseilevän maalin poisto, lahovaurioiden korjaus sekä pohjamaalaus.

Taloyhtiön maalaus

Maalaustyö

Pohjatöiden valmistuttua, suoritetaan itse pintamaalaus. Tehokkaalla työllä varmistetaan pinnan tasainen kuivuminen, ja varmaotteisilla rajauksilla viimeistelty lopputulos.

Taloyhtiön maalaus Lahti Päijät-Häme

Mahdolliset lisätyöt

Sovitut muut työt suoritetaan urakan yhteydessä soveltuvassa vaiheessa. Esimerkiksi timpurityöt tehdään usein jo pohjatöiden yhteydessä.

Talon maalaus Espoo Uusimaa

Tarkastus

Työnjälki tarkastetaan yhdessä Teidän kanssa ja varmistutaan siitä, että sovitut työt on tehty ja lopputulos lämmittää mieltä. Mahdolliset korjaukset on helppo hoitaa samantien!

Taloyhtiön maalaus Uusimaa

Loppusiivous

Kun maalarit ja asukkaat ovat tulokseen tyytyväisiä, keräämme pillit pussiin.

Tavoitteemme on jättää Teidän pihapiiri vähintään yhtä siistiin kuntoon kuin tullessamme!

Takuu

Urakan hyväksymisen jälkeen astuu voimaan kahden vuoden työtakuu. Takuuaikana tulemme yhteydenotosta korjaamaan ilmenneet työvirheet yhdessä sovittuna aikana.

Kiinnostuitko? Täytä yhteydenottolomake alta!

Call Now Button