EriVäri

Maalauspalvelut melko moneen tarpeeseen

Asiakaskuntaamme ovat niin yksityiset kotitaloudet ja rakentajat, kuin taloyhtiöt ja rakennusyrityksetkin

Seinämaalaus

Puuverhoiltu seinä

Puuverhoiltu seinä kaipaa huoltomaalausta 10-15 vuoden välein. Usein tämä aikaikkuna venähtää pitkäksi.

Vanhemmatkin pinnat saa kuntoon, mutta edellisen maalin runsas hilseily vaikuttaa väistämättä ulkoverhouksen kuntoon. Myös pohjatöiden määrä kasvaa, mikä nostaa maalauksen hintaan. Ruukaammekin sanoa, “parempi vuotta liian aikaisin kuin vuotta liian myöhään”.

Hoidamme maalin levityksen ensisijaisesti korkeapaineruiskulla, jonka jälkeen perinteinen sivellintyö. Näin maalin menekki on tasaisimmillaan, mikä tarkoittaa parasta lopputulosta. Tämän ansiosta turhia työrajoja ja epätasaisuuksia ei synny, ja useimmin riittääkin vain yksi maalauskerta, vaikka sävy vaihtuisikin hieman.

Paljonko talon maalaus maksaa?

Julkisivumaalaus maksaa yleensä 4 000-9 000 euroa. Hintaan vaikuttaa muun muassa seinän materiaali, pinta-ala, vanhan maalipinnan kunto, pihan haastavuus, kaiteiden ja muiden lisäosien määrä sekä käytettävä maali.

Tarjoamme työlle 2 vuoden takuun!

Kivitalo ja sokkeli

Tiilitalo ja rapattu talo eivät ole materiaalinsa puolesta yhtä herkkiä rapistumaan. Kivitalon maalauksessa olennaisempaa on ulkonäkö. Vanhakin kivitalo saadaan päivitettyä nykyaikaan, kun seinät ylimaalataan mieleisellä värillä.

Myös sokkelin maalaus luo ryhdikkyyttä talon yleisilmeeseen. Usein perustukset jäävät omaan harmaaseen loistoonsa, mutta meiltä voit tilata sokkelin maalauksen erikseen tai talon maalauksen yhteyteen. Sokkelin maalaus maksaa noin 800-1300 euroa. Talon maalauksen yhteydessä sokkelin maalaus on hieman edullisempi kuin erikseen toteutettuna.

Maalaus toteutetaan ensisijaisesti korkeapaineruiskulla, jonka jälkeen pinnan tarpeen mukaan telaus- tai sivellintyö. Näin maalin menekki on tasaisimmillaan, mikä tarkoittaa tasasävyistä ja kestävää lopputulosta.

Paljonko talon maalaus maksaa?

Julkisivumaalaus maksaa yleensä 4 000-9 000 euroa. Hintaan vaikuttaa muun muassa seinän materiaali, pinta-ala, vanhan maalipinnan kunto, pihan haastavuus, kaiteiden ja muiden lisäosien määrä sekä käytettävä maali.

Tarjoamme työlle 2 vuoden takuun!

Kattomaalaus

Pelti- ja tiilikatto

Katto joutuu talossa pahimman säärasituksen kohteeksi. Pitkän elinkaaren turvaamiseksi ja kalliin kattoremontin välttämiseksi sitä tulee huoltaa säännöllisesti.
Huoltoväli vaihtelee muun muassa ympäristötekijöiden mukaan, karkea nyrkkisääntö on maalaus 10-15 vuoden välein.

Peltikaton osalta ensimmäinen merkki maalauksen tarpeesta on yleensä maalipinnan haalistuminen. Myöhemmässä vaiheessa alkaa näkyä ruostetta ja maalin hilseilyä. Maalaus kannattaa hoitaa ennen ruosteen ja maalin hilseilyn esiintymistä, jolloin maalarin työ on pienempi, ja hinta luonnollisesti edullisempi.

Peltikaton maalauksen työvaiheita ovat suojaustyöt, irtoroskien poisto, hilseilevän maalin ja ruosteen poisto, pohjamaalaus sekä pintamaalaus. Maalaus suoritetaan lähtökohtaisesti korkeapaineruiskulla, jolloin lopputulos on tyylikäs ja kestävä.

Tiilikaton osalta huollon tarpeesta kertoo selkeimmin haalistunut pinta ja sammal. Kun tiilen pinnoite kuluu, vesi pääsee tiilen huokosiin, jolloin se aiheuttaa pakkasrapautumista, joka murentaa tiiltä. Uusi maalipinta saa tiilikaton näyttämään uudelta, eikä vesi jää elämään tiilen pintaan, jolloin sammalkin osaa pysyä katolta poissa.

Tiilikaton huoltomaalaus koostuu mekaanisesta puhdistuksesta ja pesusta, sammaleenestokäsittelystä sekä itse maalauksesta. Myös tiilikaton maalaus suoritetaan korkeapaineruiskulla.

Paljonko katon maalaus maksaa?

Katon maalaus maksaa yleensä 4 000-8 000 euroa. Hintaan vaikuttaa muun muassa materiaali, pinta-ala, vanhan pinnan kunto, katon jyrkkyys ja lappeiden määrä.

Tarjoamme työlle 2 vuoden takuun!

Kiinnostuitko? Täytä yhteydenottolomake alta!