EriVäri

EriVäri

Maalaamme ulkopintoja – erityisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Lue alta matkastamme maalausalan luotettavimpien toimijoiden joukkoon!

Meidän tarina

EriVäri on palvelualtis maalausalan perheyritys. Toimintamme perustuu tiiviiseen luottoporukkaan; maalareiden, johdon ja asiakkaan yhteen hiileen puhaltamiseen.

Maalarit arvostavat asiakasta ja yrityksen johtoa, joten he hoitavat työnsä huolellisesti sovitun mukaan ja asiakkaan tarpeet huomioiden.

Yritys elää asiakkaista, joten johtopuoli vastaa siitä, että prosessi rullaa asiakkaan näkökulmasta helposti ja mukavasti. Vastaamme myös maalareille siitä, että aamulla töihin lähtiessä on edes joskus mielessä muutakin kuin lopputili – eli virallisemmin sanottuna työolot on kunnossa.

Asiakkaan puolelta toivomme samanlaista reipasta asennetta ja luottamusta. 

Kaikilla meillähän on sama tavoite – saada yhdessä teidän kanssa sopimamme työ suoritettua kunnialla maaliin!

Kun antaa pensselille pikkurillin niin se vie koko käden.

Muiden rakennusalan töiden kautta tuli ajauduttua maalausalalle hyvällä porukalla. Intoa taisi olla sen verran, ettei malttanut pysytellä puhtaasti työntekijäpuolella.

Kevytyrittäjänä aliurakointikaan ei antanut riittävää tyydytystä. Sitä myöten alkoi löytyä omia asiakkaita ja pääsi itse hoitamaan koko prosessia yhdessä asiakkaan kanssa. Maalausurakoinnin kokonaisuus alkoi olla hyppysissä.

Tuli aika työllistää hommalla muitakin, kokeneita maalareita ja luottokavereita hyppäsi mukaan. Toiminimi oli vielä sopiva yritysmuoto, kun ei tiennyt kuinka pysyvää tämä touhu on.

No, palvelullemme piisasi kysyntää ja luottokavereita löytyi töihin – ei muuta kuin osakeyhtiö pystyyn.

Toiminnan vakiinnuttua sai tyytyväisenä pystyttää nämä nettisivutkin. Näin yhä useamman reipasta ja rehtiä maalausta arvostavan kanssa löydetään toisemme; voi mikä riemu ja ilo!

Ruokatauko
Pohjamaalausta
WhatsApp Image 2023-06-09 at 14.46.40 (1)

Kiinnostuitko? Täytä yhteydenottolomake alta!

Call Now Button