EriVäri

Taloyhtiöille

Toteutamme kokonaisvaltaisia maalausprojekteja erikokoisille taloyhtiöille avaimet käteen -periaatteella. Kilpailukykyisellä hinnalla ja tajunnanräjäyttävällä asiakastyytyväisyydellä.

Toimimme pääosin Uudenmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueella, mutta maalaamme taloyhtiöitä koko Suomessa.

Onko teidänkin taloyhtiössä maalaustalkoita suunniteltu jo vuosia?


Katso video taloyhtiön kokemuksesta!
Miten maalausprojekti sujui EriVärin kanssa?

Miksi ja milloin taloyhtiön maalaus on ajankohtainen?

Terve maalipinta on paljon muutakin kuin pirteä ulkonäköelementti. Sen tehtävänä on suojata pintamateriaalia säärasitukselta.

Säännöllisillä huoltomaalauksilla voi pidentää vuosikymmenillä ulkoverhouksen tai katon elinikää. Yleensä sopiva huoltomaalausväli on 10-15 vuotta. Koska huoltomaalaustarve voi kehittyä hyvin vaihtelevalla nopeudella jopa taloyhtiön sisällä – johtuen muun muassa pihapuiden tuomasta rasituksesta ja suojasta, sekä altistumisesta auringonvalolle – on syytä teettää arvio maalaustarpeesta hyvissä ajoin.

Puuverhous altistuu maalipinnan heikentyessä itiökasvustolle, kuten homeelle, sekä sadevedelle. Kehitys johtaa hiljalleen verhouksen lahoamiseen ja vanhan maalipinnan hilseilyyn. Silminnähtäviä merkkejä puuverhouksen maalauksen tarpeesta on lisääntyvät homepilkut tai itiökasvusto, sekä haalistunut tai jopa hilseilevä maalipinta.

Tiilikaton osalta huollon tarpeesta kertoo selkeimmin haalistunut pinta ja sammal. Kun tiilen pinnoite kuluu, vesi pääsee tiilen huokosiin, jolloin se aiheuttaa pakkasrapautumista, joka murentaa tiiltä. Uusi maalipinta saa tiilikaton näyttämään uudelta, eikä vesi jää elämään tiilen pintaan, jolloin sammalkin osaa pysyä katolta poissa.

Peltikatossa ensimmäinen merkki maalauksen tarpeesta on yleensä maalipinnan haalistuminen. Myöhemmässä vaiheessa alkaa näkyä ruostetta ja maalin hilseilyä. Maalaus kannattaa hoitaa ennen ruosteen ja maalin hilseilyn esiintymistä, jolloin maalarin työ on pienempi, ja hinta luonnollisesti edullisempi.

Maalaustarpeesta kertovien merkkien ilmentyessä, ei siis kannata odotella vuosia. Maalauksen pohjatyöt lisääntyy, jolloin maalaustyökin on haastavampi. Usein tarvitaan myös enemmän korjaustoimenpiteitä vaurioituneille osille, kuten otsalaudoille tai osalle seinälaudoitusta.

Asiantuntevaan maalausliikkeeseen turvautumalla takaat parhaan tulevaisuuden taloyhtion ulkokuorelle. Kaikki tarvittavat toimenpiteet – lahokorjauksista viimeisteltyyn pintaan – tulee hoidettua ammattimaisesti, vahingoittamatta turhaan pohjamateriaaleja. Asiantuntevaan palveluun kuuluu keskeisesti myös, että emme tarjoa tarpeettomia töitä, vaan kerromme selkeästi arviomme tarvittavista toimenpiteistä.

Huolellisesti ja oikein toteutetut pohjatyöt ovat edellytys maalaustyön pitkäikäiseen lopputulokseen. Käytämme ammattimaisia välineitä ja menetelmiä myös pohjatöissä, jolloin maalipinnan alla oleva materiaali ei vahingoitu. Emme käytä esimerkiksi ulkoverhouksien pesussa painepesuria, ja käytämme maalipinnan kunnon sanelemana monipuolisia välineitä hilseilevän maalin poistossa.

Tottahan ammattitaitoisten maalareiden kädenjälkeä saa myös esteettisenä kokemuksena nauttia!

Työvälineiden pakkausta

Taloyhtiön maalausprojektin vaiheet:

Arviokäynti

Ilmainen arviokäynti

Arviokäynnillä kartoitamme maalaustarpeen sekä taloyhtiön suunnitelmat, suunnitellaan ratkaisu, ja laskemme sen mukaisen tarjouksen.

Sopimus

Kun olette taloyhtiössä päätynyt hyväksymään tarjouksemme, naulataan urakka kalenteriin. Sovitaan tarvittaessa tarkennuksista esimerkiksi aikataulun suhteen.

Tiedotus

Maalausurakan toteutuksen lähestyessä olemme yhteydessä asukkaisiin, jolloin pysymme kaikki ajantasalla prosessin etenemisestä.

Talon Maalaus Tuusula

Suojaus

Tarvittavat pinnat, kuten terassit ja ikkunat, suojataan mahdollisten roiskeiden varalta. Emme kuitenkaan sulje ikkunoitanne ja ovianne pressun alle koko urakan ajaksi, vaan tarpeen mukaan.

Pohjatöitä

Pohjatyöt

Huolellisuus pohjatöissä on edellytys lopputuloksen pitkäikäisyydelle. Pohjatöihin kuluu tilanteesta riippuen esimerkiksi homepesu, hilseilevän maalin poisto, lahovaurioiden korjaus sekä pohjamaalaus.

Taloyhtiön maalaus

Maalaustyö

Pohjatöiden valmistuttua, suoritetaan itse pintamaalaus. Tehokkaalla työllä varmistetaan pinnan tasainen kuivuminen, ja varmaotteisilla rajauksilla viimeistelty lopputulos.

Taloyhtiön maalaus Lahti Päijät-Häme

Mahdolliset lisätyöt

Sovitut muut työt suoritetaan urakan yhteydessä soveltuvassa vaiheessa. Asuntokohtaiset lisätyöt suoritetaan usein asunnon maalauksen aikana.

Talon maalaus Espoo Uusimaa

Tarkastus

Työnjälki tarkastetaan asukkaiden kanssa ja varmistutaan siitä, että sovitut työt on tehty ja lopputulos lämmittää asiakkaan mieltä. Mahdolliset korjaukset on helppo hoitaa samantien!

Taloyhtiön maalaus Uusimaa

Loppusiivous

Kun maalarit ja asukkaat ovat tulokseen tyytyväisiä, keräämme pillit pussiin.

Tavoitteemme on jättää aina taloyhtiön pihapiiri vähintään yhtä siistiin kuntoon kuin tullessamme!

Takuu

Urakan hyväksymisen jälkeen astuu voimaan kolmen vuoden työtakuu. Takuuajan puitteissa tulemme yhteydenotosta korjaamaan ilmenneet työvirheet mahdollisimman nopeasti, yhdessä sovittuna aikana.

Korkea asiakastyytyväisyys!

4.75 / 5

5 asiakkaiden tärppiä!
Miksi valita EriVäri taloyhtiön maalausprojektiin?

EriVärillä ei ole erikseen yhtiä maalareita omakotitaloille, ja toisia taloyhtiöille. Samat huippumaalarit siis maalaavat taloyhtiöt, jotka maalaavat myös omakotitalot. Tämä onkin yksi syy, miksi tehokkuus ja laatu ovat selkeitä vahvuuksiamme taloyhtiötyömaissa, verrattuna useisiin suurempiin maalausliikkeisiin.

Niin mukavaa kuin se olisikin, meistä et saa kotipihalle kavereita koko kesäksi. Suuremmankin taloyhtiöurakan kesto on yleensä 1-2 viikkoa.

Meillä taloyhtiöurakat maalaa samat kokeneet huippumaalarit, jotka maalaavat yksittäiset talotkin.

Tiedämme, että taloyhtiön asukkaat haluavat pysyä ajan tasalla projektin aikataulusta ja etenemisestä. Siksi pidämmekin asukkaat informoituina luontevalla tiedottamisella.

Meidän maalareita kehutaan todella iloisiksi ja helposti lähestyttäviksi. Olemme tyytyväisiä siihen, että asukkaiden on helppo tulla juttelemaan myös meidän suuntaan ja kommunikaatio toimii molempiin suuntiin. Näin voimme sopia joustavasti esimerkiksi asuntokohtaisista aikatauluista tarpeiden mukaan.

Palvelun korkean laadun takaamiseksi haluamme siis olla helposti saatavilla, ja hoitaa prosessin alusta loppuun ihmiseltä ihmiselle.

Taloyhtiön maalausurakka räätälöidään aina taloyhtiön tarpeisiin istuvaksi.

Tarjoukselle voidaan eritellä pääurakan lisäksi optioita niin taloyhtiölle, kuin taloyhtiön vastuun ulkopuolelle jäävistä osista yksittäisille asukkaille. Näin varmistetaan, että taloyhtiö ja jokainen asukas saa juuri haluamansa palvelun.

Keskikokoisena yrityksenä vältämme suuresta organisaatiorakenteesta aiheutuvia kuluja, joten voimme tarjota parempa palveluamme kilpailukykyiseen hintaan.

Kiinnostuitko? Täytä yhteydenottolomake alta!

Call Now Button